Sneak Preview: Cardiac Science Powerheart G3 Elite

Al langere tijd wordt er gespeculeerd over de introductie van een ‘nieuwe’ Cardiac Science AED. Langs deze weg willen wij een einde maken aan het rumoer, want Cardiac Science introduceert inderdaad een nieuwe AED; de Powerheart G3 Elite.

Misschien komt deze naam je ergens bekend van voor. Dat kan! In het verleden heeft Cardiac Science namelijk reeds de populaire Powerheart G3 verkocht. Maar, in juli 2014 werd de Europese productie van deze AED stilgelegd.

Nu, 5 jaar later, herintroduceert Cardiac Science de Powerheart G3. Wel in een compleet nieuw jasje én een vernieuwde naam: Powerheart G3 Elite.

De Powerheart G3 Elite is praktisch en geeft duidelijke gesproken instructies. De robuuste en opvallende behuizing maken deze AED een echte krachtpatser. Verder zorgt de luide metronoom ervoor dat het juiste reanimatieritme aangehouden kan worden.

Wanneer de nieuwe G3 precies op de Nederlandse markt uitgebracht wordt is nog onbekend. Wij zijn in ieder geval enthousiast en kijken uit naar de komst van deze veelbelovende AED!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling omtrent de G3 Elite? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van AEDwinkel via deze link: https://bit.ly/2RQBXmh