Nieuwe universele AED Trainer gelanceerd

Op zoek naar een AED trainer waarmee op iedere reanimatiepop getraind kan worden? De oplossing is nu op de markt verschenen: een nieuwe universele AED trainer! Het toestel is tweetalig, heeft een kleurenbeeldscherm, is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening en beschikt over 10 trainingsscenario’s. Kortom, een AED trainer waarmee iedereen aan de slag kan!

De nieuwe universele AED Trainingsunit

Met deze universele AED trainer kan het reanimatieprotocol geoefend worden. De AED trainer is eenvoudig te bedienen met behulp van een duidelijke afstandsbediening. Het oefentoestel is geschikt om te trainen op iedere reanimatiepop. Dat maakt deze trainer 100% universeel!

De oefen-AED beschikt over een duidelijk kleurenscherm, wat het gebruikersgemak nog verder vergroot. De AED trainer beschikt verder over 10 vooraf ingestelde scenario’s. Dit betekent dat er voor bijna elk gewenste trainingsverloop een scenario beschikbaar is:

  1. Single shock scenario
  2. VF multiple shocks scenario
  3. VF single shock met conversie
  4. VF twee schokken
  5. Non shockable ritme
  6. VF met 2 schokken voor conversie
  7. VF met 3 schokken voor conversie
  8. Troubleshooting scenario met slechte electrodeconnectie
  9. VF
  10. Troubleshooting scenario met bewegingsdetectie en batterij bijna leeg

De trainer is verder uitgerust met 2 talen. Met één druk op de knop kunt u wisselen van taal!

De universele AED Trainer is vanaf nu leverbaar voor slechts € 239,- exclusief BTW voor eindgebruikers en slechts € 149 voor dealers. De bijbehorende trainingselectroden kosten slechts € 9,- per stuk (€ 5,- voor dealers) en kinder-trainingselectroden slechts € 7,50 per stuk (€ 5,- voor dealers).