Nu verkrijgbaar: DefiSign Life AED

Afgelopen week mochten er al wat specificaties bekend gemaakt worden over de nieuwe AED. Deze week is de verkoop van start gegaan en kan er meer informatie over het toestel gegeven worden. Het apparaat is verkrijgbaar onder de naam: “DefiSign Life AED”.  De opvallende ILCOR groene kleur zorgt ervoor dat deze AED niet over het hoofd gezien kan worden. De DefiSign Life AED is onderdeel van de DefiSign productlijn. Deze productlijn bestaat onder andere uit AED-wandkasten, wandbeugels en reanimatieaccessoires. Allen uitgerust in de officiële ILCOR kleur groen. Deze kleur zal de herkenbaarheid van levensreddende producten vergroten. Meer informatie kunt u vinden op de officiële DefiSign website.

Direct klaar voor gebruik

De DefiSign Life AED is een gebruiksvriendelijk toestel. Nadat de klep aan de voorzijde geopend wordt, start het apparaat automatisch op. De AED begint direct met het geven van gesproken instructies. Deze instructies worden ondersteund door afbeeldingen die met behulp van LEDS uitgelicht worden.

De elektroden van dit apparaat zijn reeds bevestigd in de AED én zijn voorzien van een zogeheten RFID-tag. Deze sensor zorgt ervoor dat de houdbaarheid van de elektroden wordt bijgehouden. Verlopen de elektroden bijna? Dan zal de AED een signaal geven dat deze vervangen dienen te worden. De elektroden hebben een houdbaarheid van zo’n 2.5 jaar. Daarnaast heeft de batterij van dit toestel een lange levensduur, namelijk 6 jaar. Hierdoor zijn de onderhoudskosten goed te overzien.

Kinderreanimatie kan uiteraard ook toegepast worden met de DefiSign Life AED. Hiervoor zijn, zoals meestal, speciale kinderelektroden benodigd. Ook deze elektroden hebben een houdbaarheid van 2.5 jaar.

Diverse led-lampjes aan de voorzijde van het apparaat, zorgen ervoor dat er direct gezien kan worden of de AED klaar voor gebruik is. Op deze manier komt u nooit voor onverwachtse en ongewenste verassingen te staan in geval van nood.

Voor iedere doelgroep en overal te plaatsen

De DefiSign Life AED heeft een hoge stof- en waterdichtheid. Hierdoor kan deze AED prima in een buitenkast geplaatst worden.

Het apparaat wordt geleverd met maar liefst 10 jaar garantie. Hiermee garandeert DefiSign optimale betrouwbaarheid gedurende de gehele levensduur.

Daarnaast is de Life AED voorzien van 3 voorgeprogrammeerde taalinstellingen. Standaard is dit NL/ENG/DE. Hierdoor kan het toestel ook gebruikt worden voor plaatsing in een internationale omgeving.

De AED wordt geproduceerd door Schiller Medical. Schiller Medical is een vooraanstaande fabrikant binnen de medische wereld.

Meer informatie? Neem een kijkje op de DefiSign website , hier vindt u tevens diverse aanbieders van de DefiSign producten.