Binnenkort verkrijgbaar: een nieuwe AED met 10 jaar garantie!

Misschien heeft u hier en daar al wat geruchten gehoord… er komt een nieuwe AED op de markt! Hoewel er nog niets vrijgegeven mag worden over het merk, type en uiterlijk, mag er wel alvast wat over de specificaties gezegd worden.

“Speciaal ontworpen voor iedereen”

De AED heeft namelijk een zeer lange garantietermijn van 10 jaar. Dit betekent dat de fabrikant de gehele levensduur van het apparaat kwaliteit garandeert. Daarnaast zou deze defibrillator een vriendelijk prijskaartje hebben. Verder wordt deze AED neergezet als een apparaat waarmee iedereen een leven kan redden. “Speciaal ontworpen voor iedereen. Van professioneel hulpverlener tot burgerhulpverlener” aldus AEDwinkel.nl.

Verder is deze AED:

  • zeer eenvoudig te bedienen
  • opgebouwd uit hoogwaardige componenten
  • geassembleerd met Zwitserse precisie
  • voorzien van een uitgebreide talenset
  • direct gebruiksklaar
  • voorzien van batterijen en elektroden met een lange levensduur
  • voorzien van een hoge stof- en waterdichtheid
  • leverbaar in vol- en halfautomaat

De AED zou binnen niet al te lange termijn verkrijgbaar moeten zijn bij diverse verkooppunten. Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze speciale AED-Blog Nieuwsbrief! Volgende week verwachten we met meer informatie te kunnen komen over de prijs en wanneer deze AED te koop is.