Productiestop GE Responder AED batterij

Een aantal jaar geleden is General Electric gestopt met de productie van de Responder AED. Om de GE AED toch te kunnen blijven gebruiken, bleef de fabrikant wel vervangingsonderdelen produceren.

Onlangs is er bekend geworden dat GE inmiddels de productie van de batterij voor deze Responder AED ook heeft stopgezet. Over deze productiestop is helaas geen eerdere correspondentie geweest. Hierdoor zijn de GE batterijen reeds niet meer leverbaar. Het is daardoor niet langer mogelijk om GE Responder AED’s gebruiksklaar te maken.

Heeft u een GE Responder AED en zijn uw onderdelen aan vervanging toe? Neem dan contact op met de klantenservice van Medisol BV. Zij zijn u graag van dienst met een offerte of advies op maat. U kunt de Medisol klantenservice telefonisch op 0118-620074 of per mail op info@medisol.nl bereiken.