Garantie op Primedic AED’s naar 6 jaar

De fabrikant van Primedic AED’s heeft de garantietermijn voor de meest verkochte modellen AED’s verhoogd naar 6 jaar. Deze garantietermijn geldt voor AED’s met een leveringsdatum vanaf 1 september 2014. Het gaat om de Primedic Heartsave PAD, Primedic Heartsave AED, Primedic Heartsave AED-M en Primedic Heartsave AS. Primedic-aanbod Het model Primedic HeartSave ONE kent een garantietermijn van slechts 3 jaar. Dit model wordt echter vrijwel niet aangeboden op de Nederlandse en Belgische markt. Voorheen kenden deze modellen een garantie vanuit de fabrikant van slechts 2 jaar. De HeartSave PAD werd ook verkocht met 2 jaar garantie, de modellen AED, AS en AED-M werden door de Nederlandse importeur verkocht met 5 jaar garantie. Waarom de importeur in Nederland deze langere fabrieksgarantie niet eerder heeft gecommuniceerd is ons niet bekend.