Nieuwe Professionele versie van de Zoll AED Plus beschikbaar!

Zoll AED Plus Professional RescuerOp veler verzoek, met name uit de professionele markt, is er nu ook in Nederland de mogelijkheid om de Zoll AED Plus te bestellen in de bijzondere “Professional Rescuer” editie.

Deze professionele uitvoering van de Zoll AED Plus is uitgerust met een speciale “professional cover”, waarmee de grafische afbeeldingen worden afgedekt, speciaal voor professioneel gebruik. Daarnaast wordt deze Professional Rescuer zo geconfigureerd, dat het scherm niet alleen de gesproken instructies weergeeft, maar ook ECG-weergave van het hartritme.

Zoll AED Plus Professional Rescuer

Door deze specificaties te combineren met de speciale elektroden voor reanimatie-feedback (CPR-D elektroden), worden de voordelen van de normale versie van de Zoll AED Plus gecombineerd met eigenschappen zoals die vaak gevraagd worden vanuit de professionele markt.

De Zoll AED Plus Professional Rescuer is vanaf heden verkrijgbaar, de prijs ligt slechts