Leveringsproblemen Cardiac Science

Langs diverse wegen zijn wij er op attent gemaakt dat sommige accessoires van het merk Cardiac Science momenteel moeilijk leverbaar zijn, danwel lange levertijden kennen. Zo hebben wij vernomen dat er met name in Frankrijk vrijwel geen trainingselectroden leverbaar zijn, en in Nederland vrijwel geen batterijen voor de Cardiac Science Powerheart G3 AED’s.

Volgens onbevestigde berichten zouden deze leveringsproblemen veroorzaakt worden door een verplaatsing van de productie-omgeving van Cardiac Science, en betreft het wereldwijde leveringsproblemen.

We hebben de importeur van Cardiac Science gevraagd om een nadere uitleg of toelichting, maar we hebben helaas geen inhoudelijk antwoord op onze vraag mogen ontvangen. Het is ons ook niet bekend hoe lang de leveringsproblemen van Cardiac Science artikelen nog zullen duren.