Unieke AED elektroden-selector deze week gelanceerd voor Nederlandse markt

Tegelijk met de introductie van de nieuwe webwinkel heeft de AEDwinkel op veler verzoek een geheel nieuwe functionaliteit in hun nieuwe webwinkel ingebouwd: De Elektroden-selector.

Veel klanten hebben aangegeven dat het soms lastig is om de juiste elektrodeset aan te schaffen voor de gewenste AED. Inmiddels zijn er al 63 verschillende modellen AED’s op de Nederlandse markt verkrijgbaar geweest, en veel van deze AED’s hebben een eigen systeem van elektroden.

Klik op de afbeelding om naar de Selector te gaan

In de nieuwe webwinkel is nu door middel van afbeeldingen van alle modellen AED’s eenvoudig de juiste elektrodeset te bestellen. Ook het selecteren van de benodigde batterij gaat op deze eenvoudige manier.

Wilt u meer van deze nieuwe winkel bekijken? Klikt u dan op onderstaande afbeelding om naar de vernieuwde AEDwinkel te gaan.