Ambu Man W Next generation: Hoe traint u eenvoudig tegelijkertijd met meerdere poppen?

De Ambu Man W Next Generation is ondertussen alweer een tijdje verkrijgbaar op de markt. De eerste reacties over de vernieuwde reanimatiepop zijn veelbelovend. Zo valt de Ambu Man W bijvoorbeeld eenvoudig te koppelen met de Multi Manikin Module en is de feedback die hierop weergegeven wordt zeer duidelijk.

Het is, net als bij de oude Ambu Man W reanimatiepoppen, uiteraard ook mogelijk om met meerdere poppen tegelijkertijd te trainen. Wel zo handig als u meerdere cursisten tijdens een training probeert te ondersteunen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er net wat meer handelingen nodig. Geen zorgen, iedereen zou dit moeten kunnen! Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe u dit kunt doen:

Wanneer u tijdens een training twee of meerdere poppen tegelijkertijd wilt gebruiken dient er tussen deze poppen een onderscheid gemaakt te worden. E

Shares