Binnenkort nieuwe AED in Nederland – Mindray BeneHeart D1 AED

Medisol BV uit Middelburg lanceert binnenkort een nieuwe AED in Nederland: De Mindray BeneHeart D1 AED. Deze AED werd afgelopen november al gepresenteerd op de medische beurs Medica in Düsseldorf, maar wordt nog deze week verwacht in Nederland.

De Mindray BeneHeart D1 is licht in gewicht, compact, duurzaam en zeer eenvoudig te gebruiken en omvat alle standaard AED functies. Binnenkort leest u hier op het AED-Blog alle details, maar vandaag zijn alvast enkele specificaties bekend gemaakt:
  • Escalating energie tot 360 Joule (bifasisch)
  • Groot 7″ LCD kleurenscherm waarop instructies grafisch worden weergegeven (800 x 480)
  • Tweetalig, gesproken instructies tijdens de inzet switchen met een druk op de knop
  • Pre-connected elektroden
  • Gemakkelijk schakelen tussen kinderen en volwassen patiënten met een druk op een knop
  • Automatische aanpassing van het volume en helderheid van het scherm
  • Zelftesten dagelijks, wekelijks, maandelijks en per kwartaal
  • IP 55 (prima stof- en waterdichtheid)
  • Uitlezen data met USB-stick

De verkoopprijs en nadere gegevens verwachten wij in de loop van volgende week bekend te kunnen maken. Op de website www.mindrayaed.nl zal binnenkort ook nadere informatie te vinden zijn over deze nieuwe AED.

You May Also Like

Shares