AED video reviews aflevering 4: Telefunken Defibrillator

De fabrikant van Telefunken AED’s, Defiteq International BV, is in december 2013 failliet gegaan, sindsdien worden er geen onderdelen voor deze AED meer geproduceerd. Klik HIER voor meer informatie.

Afgelopen jaar heeft de AEDwinkel aan diverse klanten gevraagd naar hun ervaringen met hun AED. Bevalt deze goed? Waarom is deze AED aangeschaft? En welke punten worden goed of juist minder prettig ervaren?

Multimediabedrijf Studio Haak en Visser heeft deze klanten telkens op locatie bezocht, gevraagd naar hun ervaringen en hier een filmpje van gemaakt. Deze videoreviews zullen wij de komende maanden gaan publiceren op AED-blog.nl.

Vandaag de vierde aflevering:  EHBO-vereniging Heinkenszand met de Telefunken AED.

You May Also Like

Shares