Upgrade AMBU en Laerdal reanimatiepoppen

Zoals u wellicht weet zijn er momenteel diverse reanimatiepoppen die op een of andere manier moeten worden aangepast aan de nieuwe reanimatierichtlijnen ERC 2010. Hier volgt de huidige stand van zaken:

AMBU reanimatiepoppen

Het onderhoud- en reparatieteam van Ambu heeft alle voorbereidingen getroffen zodat de update snel en goed kan verlopen, en uw materiaal weer in perfecte staat is voor uw opleidingen. Aangezien de update meer behelst dan het vervangen van de platen in het instrumentenpaneel wordt de update uitgevoerd door de heer Slager van QED R&D BV. De heer Slager heeft in het verleden meerdere jaren als technicus voor Ambu BV gewerkt. De update is gratis voor alle Ambu mannen gekocht sinds 01/11/2010, maar Ambu kan ook een speciale update prijs aanbieden voor de Ambu mannen gekocht voor deze datum.

Gelieve de Ambu klantenservice te bellen om te informeren over het totaal aantal Ambu mannen die een update nodig hebben met de vermelding van de aankoopdatum. Hierna kunt u uw Ambu man(nen) opsturen naar het volgende adres:

AMBU BV
Update Ambu Man ERC 2010
Edisonstraat 16 J
2809 PB GOUDA

Uw materiaal krijgt de update en zal worden nagekeken door QED R&D BV.  De heer Slager zal uw materiaal binnen 10 dagen weer terugzenden. Voor het organiseren van uw update  kunt u nu contact opnemen met uw klantenservice op :

0182 – 52 60 60 of per mail op info@ambu.nl

 

Laerdal reanimatiepoppen

De eventuele upgrade voor Laerdal poppen is gratis voor poppen aangeschaft na 1 oktober 2010. De volgende poppen voldoen al aan de richtlijnen 2010; Baby Anne, Resusci Anne Basic, Resusci Baby basic & skillguide en behoeven geen aanpassing. De Recording Resusci Anne en Skillmeter Resusci Anne kunnen niet worden aangepast. Voor de Resusci Junior is het momenteel nog niet bekend. Alle overige poppen behoeven aanpassing. Laerdal heeft een overzicht gepubliceerd van de actuele stand van zaken met betrekking tot het updaten van hun reanimatiepoppen. We verwijzen u graag naar de volgende website: http://www.laerdal.com/nl/docid/48195982/Updates-nieuwe-CPR-richtlijnen-2010

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de upgrade van Laerdal reanimatiepoppen? Dan kunt u bellen met 0342 – 40 58 00 of mailen naar info@laerdal.nl

 

Overige merken reanimatiepoppen

Van andere fabrikanten reanimatiepoppen zoals Actar en LifeForm hebben wij tot op heden nog geen informatie vernomen.

You May Also Like

Shares